Tisková zpráva: Společnost Trucoin oznamuje rozpuštění partnerství s NCC a finančním úřadem Presto spolu s plány na oficiální zahájení, které téměř čtyřnásobí pokrytí starého partnerství USA | Czech.Lamareschale.org

Dnes TrucoinGlobal Holdings oznámila, že bude o ukončení partnerství v Florida založila dceřinou Trucoin USA, který byl vytvořen s NCC a Presto Financial. Trucoin Global, která je mateřskou společností značky Trucoin a jeho technologií, také oznámila, že oficiální zahájení se bude konat v následujících týdnech a může se pochlubit téměř třicet podporované stavy.

Atlanta, GA 24. Července 2014 -Trucoinhas oznámila, že rozpustil svůj vztah s Národním Kontrola Inkaso a měny a Presto Financial, vlastněný Larry Cohen. Ve snaze zvýšit oblast pokrytí, a to jak v USA, tak v mezinárodním měřítku, Trucoin stráví příštích několika týdnech dokončuje dohodu s jiným licencovaného peněžních služeb firmy, která bude mít za následek téměř čtyřnásobný pokrytí, že starý partnerství nabídl spotřebitelům.

Chris Brunner, prezident Trucoin Global Holdings uvedl: „Budeme uzavření našeho beta období, dříve podporovaných osmi státech, nicméně stávající zákazníci budou mít absolutně žádný problém odvolání případných Bitcoin mohou mít na svém účtu a budou moci přihlásit dovnitř a zkontrolovat svůj účet kdykoliv. Jsme specializovaný podporu po telefonu a on-line na pomoc s případnými lidi, které mohou mít dotazy nebo potřebují pomoc se svým účtem.“

On pokračoval ujistit veřejnost, že „I když tento krok může znamenat dočasné nepohodlí pro některé, tento krok přichází ve snaze přinést přístup k mnohem širší skupinu spotřebitelů. Cítili jsme, že musíme to udělat teď, abychom mohli zajistit podstatně větší skupinu spotřebitelů mít přístup k rychlé a snadný způsob, jak koupit Bitcoin. Trucoin Global bude vždy vděčný našim bývalým partnerům za pomoc dostat nás do tohoto bodu, ale je čas přitvrdit a uvést tento produkt co největšímu počtu zákazníků jak je to možné. Téměř každý, kdo používá náš výrobek, zatímco to bylo v beta verzi budou moci nadále kupovat Bitcoin nepřerušené jednou představujeme naši oficiální veřejné spuštění.“

Po úspěšném dvou týdnů beta období, který zahrnoval vlnu zájmu a připomínek od zákazníků - pomocí „nejrychlejší způsob, jak koupit Bitcoin ve světě“ - společnost se nyní chystá rozšířit svou zákaznickou základnu s oficiálním zahájením jednou ze zbývajících kusů nové dohody jsou dokončeny. „Jsme nadšeni, a mají pocit, že naše beta kolo bylo velmi úspěšné. Získali jsme několik pozitivních komentářů online od lidí, kteří používají produkt za prvních osm podporovaných států. Někteří poznamenal, že oni byli vlastně ‚foukané pryč‘, které by mohly získat Bitcoin tak rychle a snadno, a tak jsme pocit, že jsme dosáhli toho, co jsme měli v úmyslu provést během plánované beta období. To také se stalo nám jasné, že nastal čas k rozšíření pokrytí tak, aby více měl přístup k ní, aby byly splněny ohromující poptávku po našich službách,“říká Brent James, viceprezident marketingu a komunikace.

„Další oznámení bude brzy, který bude dělat mnoho lidí nesmírně šťastný. Ti, kteří byli s použitím naše služby v průběhu beta bude moci pokračovat v používání našich služeb, aby i nadále kupovat bitcoins jakmile jsme oznamuje oficiální spuštění; Nicméně, do té doby budou i nadále moci přihlásit a stáhnout nebo zobrazit jejich účet kdykoliv chtějí. Brzy, mnoho dalších bude moci koupit Bitcoin za pár minut on-line za vůbec poprvé.“Společnost nevydala oficiální datum startu k dnešnímu dni, ale oznámení se očekává v příštích několika týdnech.

O Trucoin Global

Trucoin Global je předním poskytovatelem finančních služeb v technologii průkopnické řešení digitálního sektoru měna pro dodržování předpisů, předcházení podvodům, a snadnost použití.

Pro více informací, stiskněte pouze:

Brent A. James

VP Marketing a komunikace